Modelul Clasa C Limuzină străluceşte atât la interior cât şi la exterior. Profilul său expresiv îmbină caracterul dinamic şi funcţionalitatea într-un stil inimitabil. Liniile clare ale autovehiculului determină un caracter care favorizează propulsia, iar materialele de înaltă calitate din interior reprezintă exemplificarea standardelor specifice aplicate unui model Mercedes-Benz.


Există ţinte deosebit de atractive, pe care nu oricine poate să le atingă. Mercedes-Benz Clasa M vă duce pe cel mai scurt drum până acolo. Designul Clasei M este un model de urmat pentru autovehiculele din clasa sa, aducând conceptul SUV la un nivel superior, de pionierat. Stilul inconfundabil al Clasei M si confortul nu sunt date numai de interiorul generos şi luxos, ci şi de tehnologie.


Modelul Vito prezintă un aspect remarcabil din toate punctele de vedere. Este o senzaţie extraordinară să deschizi uşa şi să te simţi imediat ca acasă. Este o senzaţie extraordinară să deschizi uşa şi să te simţi imediat ca acasă.Materialele de calitate superioară, culorile deosebite, atenţia cu care au fost realizate toate elementele sale şi multitudinea detaliilor practice fac ca interiorul modelului Vito să fie şi mai primitor.


Un SUV funcţional ce îţi oferă design-ul pe care ţi-l doreşti şi funcţionalitatea de care ai nevoie. Vei fi plăcut impresionat de nivelul de calitate şi funcţionalitate ce caracterizează modelul Captiva.

Rent a car online


pana la

Va rugam sa cititi Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

* Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de inchiriere. Am citit si am inteles Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Inchiriere rapida prin telefon

Daca va grabiti si aveti nevoie de o rezervare rapida nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele noastre de telefon.

+4 0740 19.19.12 +4 0723 56.06.74
Servicii speciale - Inchiriaza o masina ieftina de la Francrocar pentru a te deplasa mai usor
Oferte speciale
Multumesc mult pentru serviciu. Am sa va recomand cu placere prietenilor mei care viziteaza tara.

MC