Trimite cererea ta in formularul alaturat si iti vom face o oferta personalizata pentru :
 • TURUL BUCURESTIULUI
 • TURUL ROMANIEI
 • CIRCUIT TURISTIC VALEA PRAHOVEI
 • CIRCUIT CETATILE FORTIFICATE DIN TRANSILVANIA
 • CIRCUIT MANASTIRI MOLDOVA

  1. Circuit turistic - Bucuresti

  Bucuresti este capitala si cel mai mare oras din Romania, si a fost pentru prima oara mentionat in documente in 20 septembrie 1459. Cel mai important centru administrativ si economic din Romania , este si punctul de pornire pentru destinatiile turistice din Romania. Influentele franceze in cultura si arhitectura i-au adus Bucurestiului supranumele de "Micul Paris". Bucurestiul are un important numar de atractii turistice si monumente, cum ar fi Palatul Parlamentului sau Arcul de Triumf. Bucurestiul are doua aeroporturi internationale,Aeroportul Henri Coanda in Otopeni si Aeroportul Aurel Vlaicu in Baneasa, cu foarte multe zboruri in toata lumea. Pentru a ajunge de la aeroport in oras, puteti folosi serviciul de transfer aeroport Bucuresti. Bucurestiul este totodata si nodul retelei nationale de cai ferate si o intersectie principala a drumurilor nationale. Deplasarea prin Bucuresti se poate face folosind sistemul de transport public, ce include autobuze, troleibuze, tramvaie si o linie de metrou. Puteti inchiria o masina apeland la serviciile Francrocar . De asemenea puteti folosi servicii de inchirieri limuzine sau servicii de inchirieri microbuze.
 • PUNCTE DE ATRACTIE IN BUCURESTI
  • Muzeul Satului
  • Casa Presei Libere
  • Arcul de Triumf
  • Piata Victoriei
   • Muzeul Grigore Antipa
   • Muzeul Taranului Roman
   • Palatul Victoria - Guvernul Romaniei
  • Muzeul George Enescu
  • Muzeul Colectiilor de Arta
  • Ateneul Roman
  • Palatul Regal
  • Casa Armatei
  • Primaria
  • Parcul Cismigiu
  • Opera
  • Academia Militara (cu o scurta oprire pentru a admira frumoasele bazoreliefuri ce arata o parte din istoria Romaniei)
  • Gradina Botanica
  • Palatul Cotroceni
  • Casa Poporului (Parlamentul Romaniei)

  VIZITA PARLAMENTUL ROMANIEI

  Rent a Car tour - Casa Poporului Palatul Parlamentului din Bucuresti, Romania (cunoscut sub numele de Casa Poporului inainte de revolutie), Cladirea are o suprafata desfasurata de 330.000 m², inscriindu-se in "Cartea Recordurilor" la capitolul "Cladiri Administrative", pe locul 2 in lume dupa cladirea Pentagonului , are 86 m inaltime, si 92 m sub pamant. Are 12 nivele la suprafata si alte 8 subterane . Construirea Palatului Parlamentului a inceput in anul 1983, ceremonia asezarii pietrei fundamentale avand loc la data de 25 iunie 1984. Din 1994, cladirea a gazduit sediul Camerei Deputatilor, initial gazduita de Palatul Patriarhiei. Începand din 2004 aici se afla si Senatul Romaniei, initial fiind gazduit in fosta cladire a Comitetului Central al Partidului Comunist Roman. De asemenea, Palatul Parlamentului gazduieste in numeroasele sale sali si saloane, o intreaga varietate de evenimente, expozitii sau intalniri.

  VIZITA PALATUL REGAL

  Rent a Car tour - Palatul Regal Palatul Regal este o cladire monumentala din Bucuresti, initial centru al puterii monarhice in Romania. Actualmente este sediul Muzeului National de Arta al Romaniei.

  VIZITA CASTEL PELES

  Castelul Peles Castelul Peles este contemporan cu intemeierea orasului Sinaia. Locul constructiei, valea paraului Peles, a fost cumparata la acea data de regele Carol I. Alte cateva cladiri au fost construite simultan si anexate castelului: Camerele Gardianului, Economatul, Foisorul (casa de vanatoare), Grajdurile Regale si Centrala Electrica. Vila Sipot a fost construita mai tarziu. Aceasta va servi drept centru de supervisiune a lucrarilor pentru arhitectul Karel Liman. Tot Liman se va ocupa mai tarziu de construirea Pelisorului (1889-1903), resedinta viitorului rege Ferdinand I al Romaniei si a Reginei Maria.

  VIZITA CASTEL BRAN

  Bran Castelul Bran este un monument istoric si arhitectonic, situat in Pasul Bran-Rucar, la 30 de kilometri de Brasov. Castelul Bran este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic. El adaposteste in acest moment muzeul Bran, muzeu ce se intinde pe cele 4 etaje ale castelului. La muzeu sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme si armuri, iar in curtea castelului se afla un mic muzeu al satului, cu case traditionale din regiunea culoarului Rucar-Bran.

  3. Circuit turistic - Sibiu

  Distanta Bucuresti Sibiu , de 273 km poate fi facuta in 4 ore si jumatate , insa , avand in vedere ca este o excursie pe care o vom face in weekend , Francrocar va propune o oprire in orasul Ramnicu Valcea si in apropierea lui pentru a vizita Rezervatia Naturala Piramidele din Valea Stancioiului, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Valea Oltului.


  Cunoscut in germana sub numele de Hermannstadt ,Sibiul este situat in partea de sud a Transilvaniei in depresiunea Cibinului, strabatuta de raul cu acelasi nume. Orasul se afla in apropierea Muntilor Fagaras (cca. 20 km), al Muntilor Cindrel (cca. 12 km) si Lotrului (cca. 15 km), care marginesc depresiunea in partea de sud-vest.

  Principala atractie a turistilor veniti in Sibiu este chiar cetatea medievala a Sibiului, cu strazi pietruite si fortificatii din caramida datand din secolele al XI-lea – al XII-lea (declarata rezervatie arhitectonica).  In Sibiu pot fi vizitate atat cel mai mare muzeu in aer liber din sud-estul Europei - Muzeul tehnicii populare cat si cel mai vechi muzeu din sud-estul Europei, Muzeul Brukenthal, care detine o galerie de arta fara egal.

  De asemenea exista posibilitatea de realizare a unor excursii in imprejurimile orasului Sibiu, in sate de munte care ar fi Rasinari, locul de nastere al lui Emil Cioran si Octavian Goga sau Sibiel, sat in care se afla un fascinant muzeu de icoane pe sticla.

  Rent a car online


  pana la

  Va rugam sa cititi Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  * Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de inchiriere. Am citit si am inteles Termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  Inchiriere rapida prin telefon

  Daca va grabiti si aveti nevoie de o rezervare rapida nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele noastre de telefon.

  +4 0740 19.19.12 +4 0723 56.06.74
  Servicii speciale - Inchiriaza o masina ieftina de la Francrocar pentru a te deplasa mai usor
  Oferte speciale
  Multumesc mult pentru serviciu. Am sa va recomand cu placere prietenilor mei care viziteaza tara.

  MC

  Servicii de rent a car. Serviciile noastre contin oferte avantajoase si un parc auto diversificat.
  Francrocar Rent a Car are sediul in Bucuresti in Piata Victoriei avand in spate o experienta de 18 ani in domeniul inchirierilor de masini in Romania. Pentru clientii fideli avem discounturi de 10% din pretul de lista. Societatea noastra ofera tarife accesibile oricui.

  Francrocar Inchirieri Masini pe G+ Rent a Car Francrocar Google +